Electronic Press Kit

Alles van nieuwswaarde omtrent de jazzpodcast Dansen en de blues.

Tweede seizoen van jazzpodcast Dansen en de blues start op donderdag 28 april 2022

Persbericht met opmaak (Pdf) Persbericht zonder opmaak (Word/Doc) Persbericht zonder opmaak (Platte tekst/Txt) 20220425 Collage D&db seizoen 2 (Jpg) 20220425 Persfoto Adinda Meertins (copyright Petra Beckers) (Jpg) 20220425 Persfoto Jarmo Hoogendijk (copyright Hielco Kuipers) (Jpg) 20220425 Persfoto Eric Ineke (Jpg) 20220425 Persfoto Boris van der Lek (copyright Ruud Roelofsen) (Jpg) Makers van Dansen en de blues (Jpg) Makers van Dansen en de blues (D&db branding) (Jpg)

Nieuw seizoen van jazzpodcast Dansen en de blues start in februari

Persbericht met opmaak (Pdf) Persbericht zonder opmaak (Word/Doc) Persbericht zonder opmaak (Platte tekst/Txt) Persfoto Ack van Rooyen (copyright Joke Schot) (Jpg) Persfoto Ack van Rooyen (D&db branding) (copyright Joke Schot) (Jpg) Persfoto Ellister van der Molen (copyright Merijn Doomernik) (Jpg) Persfoto Ellister van der Molen (D&db branding) (copyright Merijn Doomernik) (Jpg) Persfoto Hans Dulfer (copyright Mark Groeneveld) (Jpg) Persfoto Hans Dulfer (D&db branding) (copyright Mark Groeneveld) (Jpg) Makers van Dansen en de blues (Jpg) Makers van Dansen en de blues (D&db branding) (Jpg)

Colofon

Samenstelling & presentatie: Ben van den Dungen, Tom Ridderbeekx.
Techniek & opname: Thijs Nissen.
Marketing & PR: Guus Nissen, Ian Rijnders.

Artwork: Thomas & Jurgen

Disclaimer
De inhoud van de podcast Dansen en de blues is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Desondanks kunnen wij niet garanderen dat de inhoud en in het bijzonder de daarin vervatte informatie en gegevens te allen tijde en in alle opzichten juist en volledig is. Dit geldt ook voor websites of media waarnaar door middel van hyperlinks of anderszins verwezen wordt.

Dansen en de blues aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de volledigheid en juistheid van de gegeven informatie.

Copyright
De inhoud van deze podcast en de website is auteursrechterlijk beschermd. Zonder schriftelijke toestemming van Dansen en de blues is het niet toegestaan deze deze inhoud te kopiëren. Dansen en de blues is aangemeld bij Buma/Stemra.

Bij gebruik van het beeldmateriaal op deze pagina altijd de naam van de fotograaf/rechthebbenden vermelden, zoals opgegeven in de bestandsnaam.